View Poll Results: Do you use a Debrid Service?

Voters
118. You may not vote on this poll
  • Yes

    84 71.19%
  • No

    34 28.81%
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 71 to 72 of 72
  1. #71
    Team TV ADDONS Staff idokfire's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    863
    Quote Originally Posted by WBalls View Post
    I had real-debrid for a while, but actually found that they took longer to load and would still buffer.
    Did you also have modifications to your cache in advanced settings file? My experience has been mostly great. And if I start up and it says buffering, I click play and it starts. Of course, still depends on the source


  2. #72
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by idokfire View Post
    Did you also have modifications to your cache in advanced settings file? My experience has been mostly great. And if I start up and it says buffering, I click play and it starts. Of course, still depends on the source
    Yeah there's a good chance I might have set something up wrong. I did follow a tutorial on how to configure it at the time. I'm also using an MXQ box for the most part which I don't think is very powerful & a wifi connection so I run into streaming problems often. I might give it another try if you guys recommend it.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •